کمیسیون بانوان، حقوقی و بهداشت

کمیسیون حقوقی شورای شهر جلسه شماره 1

جلسه کمیسیون حقوقی شورای شهر، در تاریخ98/2/17 در خصوص دو موضوع (بحث کشتارگاه دام و معاوضه دو دستگاه اتوبوس شهرداری ریحانشهر با مینی بوس شهرداری زرند) تشکیل شد و پس از بررسی در این کمیسیون و ارائه نظرات اعضای کمیسیون، مقرر گردید:

  • در خصوص معاوضه دستگاههای اتوبوس با مینی بوس، با توجه به ارائه نظرات جناب آقای قائم پناه، مدیرعامل سازمان حمل و نقل شهرداری زرند، مبنی بر اینکه تعداد شهرک های زرند افزایش یافته و جمعیت قابل ملاحظه ای در آنجا ساکن است اگر 1 دستگاه اتوبوس را بتوانیم جایگزین 2 دستگاه مینی بوس کنیم، مینی بوسها را بهتر می توانیم در سطح شهر به خدمت بگیریم و به جهت رفاه حال همشهریان، این کار به صرفه و صلاح شهرداری است. ضمن اینکه دو دستگاه اتوبوس ریحانشهر، به لحاظ کارکرد خوب هستند و با توجه به قیمت کارشناس رسمی دادگستری هیچگونه ضرر و زیانی به شهرداری زرند متحمل نمی باشد.
  • در خصوص کشتارگاه، خانم اسماعیل زاده فرمودند با توجه به اینکه زمان مزایده، کشتارگاه دام بالاتر بود اما در سال جاری (98) به دلیل قیمت بالای گوشت مستأجر خواستار کاهش نرخ بهاء کشتارگاه در مدت زمان حداقل 6 ماه است و اگر وضعیت کشتار دام بالاتر رفت و بهتر شد، به قرارداد اصلی بازگردانده شود. ( پس از بازگشت رونق به بازار عرضه و تقاضا، شهرداری حق دارد نسبت به بازگشت به قرارداد اولیه، اقدام نماید.)
  • این نظرات، به منظور جمع بندی و تصویب به صحن علنی شورا ارائه خواهد شد تا پس از تصویب به مرحله اجرا درآیند.
نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا